HHF fick slita för sjunde segern

Hultsfred bärgade säsongens sjunde seger när laget hemmabesegrade Flottan med 28-24. - Men vi gör ingen bra match, konstaterar tränaren Martin Lennström.

Erik Schultz var bäst av HHF-spelarna när laget slog Flottan med 28-24.

Handboll2012-11-12 07:22

Inledningsvis saknades det fart i Hultsfreds spel och bottenlaget Flottan skapade större problem än kanske väntat för HHF. Paussiffrorna var oavgjort, 13-13.

Riktigt illa
- Det är riktigt illa de första 20 minuterna, sen börjar vi väl få mer fart i spelet, men spelet är aldrig någon höjdare någon gång i matchen, säger Lennström.
Under den andra halvleken visade sig sedan Hultsfred vara det bättre laget, framförallt då man gick runt på fler spelare än Flottan och hade mer ork.
HHF gjorde ett avgörande ryck fram till ledning med tre mål och höll sedan i det matchen ut. Segersiffrorna skrevs till 28-24, alltså den sjunde segern av åtta möjliga så här långt i år.