HHF har lyft med Larsson i mål

David Larsson är målvakten som lyft Hultsfred HF. Både i tabellen och prestationsmässigt. I helgen jagar HHF fjärde raka segern i bortamötet med Kävlinge. - David har betytt A och O för oss, vi har en sista utpost som vi kan lita på, säger tränaren Benny Ek.

Handboll2010-02-05 23:00

Målvakten David Larsson har gjort succé sedan ankomsten till HHF. Laget har tagit tre raka segrar, varav två mot två av seriens topplag, Vinslöv och Halmstad.
- Vi hade varit topp tre med David från start i serien. Jag är övertygad om att vi inte hade haft de uddamålsförlusterna i början då, säger Benny Ek.
- Han är helt galen på planen med sin aggressivitet och inställning. Han vrålar på spelarna om de släpper in bollar, samtidigt som han höjer dom när han räddar. Dessutom har han ett fantastiskt helplansutkast, det bara smäller i nävarna på killarna när de får bollarna. Det har vi inte haft innan, fortsätter Ek.
Därför törs Ek och HHF-laget titta uppåt i tabellen. Men...
- Vi kan i praktiken säkra kontraktet i helgen. Jag tror inte Kävlinge kan komma ikapp oss om vi slår dom i helgen. Kontraktet är det viktigaste, säger Benny Ek.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!