HHF i hemmapremiär

19-39-smällen mot Di Vide är glömd. I dag vill Hultsfreds HF ta revansch i hemmapremiären mot Ystadpågarna. - Vi ska spela fysiskt och inte låta dem kontra på oss, säger HHF-tränaren Benny Ek.

Handboll2011-09-30 22:03

Det är just det fysiska övertaget som Hultsfred måste ta tillvara på mot ungdomliga Ystadpågarna. Gör man det så är chansen till seger goda.
Hur har ni tacklat storförlusten mot Di Vide?
- Visst, 20 mål låter mycket, men vi saknade viktiga spelare som Simon Larsson och Eric Schultz. Allt under tio mål hade varit riktigt bra, nu blev det tyvärr det dubbla, men killarna är inte nedslagna. Det känns som att det är först mot Ystadpågarna som serien börjar för oss, tycker Benny Ek.
Om Ystadpågarna, som är farmarlag till allsvenska IFK Ystad, säger Benny Ek så här:
- De är nya från trean och det är svårt att säga hur bra de är från match till match. I premiären förlorade de med en boll mot Åhus, som är tippade att vara med i toppen. De har väldigt många duktiga juniorer som springer på allt, men jag hoppas att våra extra kilon ska avgöra den här matchen.

Oliver gör comeback
HHF kan glädja sig åt att målvakten Oliver Carlford gör comeback efter några år utan handbollsspel. Om det blir han eller Patrik Pihl som startar matchen var inte klart vid lunchtid på fredagen.
- Oliver har tränat under veckan och eftersom "Micke" (Bergqvist) inte kan vara med så frågade vi om han hade möjlighet. Jag hoppas att vi kan få igång Oliver på allvar, säger Benny Ek.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!