HHF lyckades inte fixa kontraktet

Hultsfreds HF föll på lördagen borta mot Trelleborgs HBK Elit i handbollens division två. Slutsiffrorna skrevs till 36–30 (19-10). I och med det bommade HHF också chansen att redan nu, med två omgångar kvar av serien, greja nytt kontrakt.

Ivan Pilipovic gjorde tio av Hultsfreds HF:s 30 mål när laget föll borta mot Trelleborg med 36-30 på lördagseftermiddagen.

Handboll2018-03-10 14:40

Tabellsjuan Hultsfreds HF hade på lördagseftermiddagen chansen att säkra nytt kontrakt i handbollstvåan. Seger borta mot Trelleborg och allt hade varit klart. Men se det gick inte.

Hemmalaget, sexa i serien, var för starkt och vann med 36–30.

HHF var aldrig riktigt nära i matchen, utan fick jobba i målmässig uppförsbacken från första till sista minut. Ställningen i paus var 19-10 och visst jobbade sig HHF allt närmare i den andra halvleken, men närmare än tvåmålsunderläge vid ett par tillfällen med tiotalet minuter kvar att spela kom man inte.

För Hultsfred återstår nu två omgångar av den södra handbollstvåan, och trots förlusten ser det ändå ljust ut för klubben att kunna greja nytt kontrakt.

Hultsfreds mål: Ivan Pilipovic 10, Albin Nilsson 5, Lukas Örnros 5, Sasa Omrcen 3, Andreas Thorngren 3, Eric Schultz 2, Adam Sundqvist 1, Gustav Örnros 1.