HHF räckte inte till mot Lundagård

Första matchen utan Robin Löfstedt blev jobbig. Hultsfred Handboll förlorade hemma mot KFUM Lundagård med 25-34 (9-17). - Vi fick inte försvarsspelet att funka, säger HHF-tränaren Andreas Grahm.

Lundagård satte stopp för Adrian Söderpalms HHF.

Handboll2014-01-13 07:20

Hultsfred Handboll är tillbaka i verkligheten efter den makalösa form som laget uppvisade före jul.
Hemma mot serietvåan KFUM Lundagård kunde HHF inte stå för ännu en skräll - istället blev det klar förlust: 25-34.
HHF är nu tillbaka under strecket och ligger på negativ kvalplats.
- Det var inget snack. Det stod 2-7 efter några minuter och vi fick det inte alls att stämma, säger HHF:s coach Andreas Grahm.

8-10 ett tag
Hultsfred närmade sig åtminstone lite. När Erik Schultz satte 8-10 hade HHF kontakt och var på väg in i matchen. Då stod hemmalaget för flera tekniska misstag.
- Vi hade lite oflyt där. Oliver (Carlford) hade otur i kassen och vi stod för några tekniska framåt. Det var synd, suckar Grahm.
Sedan blev det aldrig mer spännande. Topplaget Lundagård - som HHF mycket överraskande körde över på bortaplan - gick till pausvila i ledning, 17-9.