HHF säkrade fjärdeplatsen

Johan Sörensen fick kröna sin tid i Hagadals Sporthall med en seger. Hultsfred vann över Ankaret med 33-27 (16-14) i tränarens sista hemmamatch med Hultsfreds HF. - Jag är glad av vi kunde hitta motivationen, sa han.

Handboll2013-03-11 07:50

I lördags gjorde Johan Sörensen sin sista hemmamatch med Hultsfreds HF efter drygt tjugo år i klubben.
Tränaren hyllades inför matchen då han mottog en blombukett av ordföranden Ulf Larsson samt fick välförtjänta hyllningar av publiken.
- Det kändes bra, men det blir nog mer på årsfesten. Sedan ska vi stanna i Helsingborg nästa helg och titta på fotboll och fira lite.
Ankaret, som i allra högsta grad är inblandat i bottenstriden, hade betydligt mer att spela för i lördagens match. Av det märktes inte mycket. Snarare var det bortalaget som hade svårt att fokusera och gång på gång visade irritation mot domarparet.
- Vi fick väl några domslut med oss, men det syntes att de var stressade.

Svängig historia
Matchen var svängig och visade tydligt att båda lagen har sina största styrkor i offensiven. Hultsfreds niometersspelare Erik Schultz, Robin Löfstedt och Dejan Milikic fick till flera fina kombinationer och var hyfsat effektiva när lägen gavs.
- Vi har kommit in i en fin målform. Tidigare hade vi problem att komma upp i 25. Förra helgen gjorde vi 37 och nu gjorde vi 33. Erik, Robin och Dejan har spelat med mycket på slutet och hittat varandra.
Ställningen i paus var 16-14.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!