Hultsfred besegrade Vetlanda

Hultsfred betvingade Vetlanda i en underhållande match på fredagkvällen. Segerorganisatör var Dejan Milikic. - Fantastiskt skönt att få vinna, framförallt mot Vetlanda, sa en glad Dejan Milikic efter matchen.

Handboll2010-11-12 23:04

HHF inledde matchen klart starkast och hade redan efter några minuter kopplat greppet och sprungit ifrån till 4-1. Vetlanda hängde inte alls med inledningsvis och hade efter 7.30 bara lyckats hitta in bakom Patrik " Köle " Pihl en enda gång. Vetlanda vaknade dock till liv och detta tack vare Pontus Ekström, som var bortalagets klart bäste spelare. Han höll kvar Vetlanda i matchen och såg till att man närmade sig målmässigt. Bortalaget var så pass nära som 6-4 innan Dejan Milikic ledde sitt HHF till ett miniryck fram till 9-4 i mitten av den första halvleken.
- Dejan är oerhört bra i den första halvleken, berömde hemmatränaren Benny Ek. Det är mycket tack vare honom och " Köle "(Patrik Pihl) i målet som gör att vi drar ifrån i den första halvleken.
HHF fortsatte att trumma på och gjorde ett nytt ryck efter 20 minuter och ledde med 14-8. Då valde bortalaget att ta en timeout. Detta väckte Vetlanda, dock bara kortvarigt, för HHF kunde gå till pausvila med 18-11.

Stark öppning av Vetlanda
Vetlanda inledde den andra halvleken piggt och gjorde 5-3 på de första 7 minuterna och förminskade HHF:s ledning. Man lyckades närma sig Hultsfred tack vare att man punktade, sjumålsskytten från den första halvleken, Dejan Milikic.
- I den första halvleken gick det riktigt bra, sa en nöjd Dejan Milikic. Punktmarkeringen i inledningen av den andra halvleken gjorde det betydligt svårare för mig och när både jag och Ivan (Milikic) var punktade fick vi lite för dåligt tryck framåt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!