Hultsfred HF går upp i tvåan om de vinner på söndag

På söndag kan Hultsfred HF bli ett division två-lag igen. Vinst mot Bromölla och seriesegern är klar. - Inget annat än vinst räknas, säger lagkaptenen Simon Larsson inför helgen.

Handboll2009-03-20 23:00

På söndag kan Hultsfred HF ta klivet tillbaka till division två. Och det finns inget annat än serieseger i tankarna hos HHF-truppen.
- Man bara väntar på att det ska bli söndag, alla vill avgöra det här nu. Det känns inte som att vi är speciellt nervösa heller, vi vill bara gå ut och spela matchen, säger ena tränarhalvan Martin Lennström.

Kan avgöra
Ni kan turerna. HHF hade en ganska trygg tabelledning vid juluppehållet. Men några sämre insatser i vårupptakten ändrade förutsättningarna, och det såg ut att "bara" bli kval för HHF. Men efter att värsta konkurrenten Hästö U tappat värdefulla poäng i slutomgångarna - har HHF fått en gratischans att avgöra tabelltoppen på söndag.
- Den chansen ska vi ta. Vi gjorde två skitmatcher mot Ljungby och Eksjö, sedan har det gått bättre igen, och framförallt har vi fått utdelning framåt i de två sista matcherna, säger Martin Lennström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!