Hultsfred numret större

Körde över sargat Mönsterås. 55-åring bäst i hemmalaget.

STOR OCH STARK. Det var inte bara Sasa Omrcen som var numret större än sin motståndare i går. HHF manglade sönder Mönsterås på bortaplan. Foto: Micael Rundberg

STOR OCH STARK. Det var inte bara Sasa Omrcen som var numret större än sin motståndare i går. HHF manglade sönder Mönsterås på bortaplan. Foto: Micael Rundberg

Foto:

Handboll2016-01-25 10:46


Fem spelare borta och en 55-åring, som inte ens var målvakt under sin aktiva tid, mellan stolparna. Serieledande Hultsfred fick det rejält uppdukat för sig när man gästande Mönsterås i går. 31-19 var segersiffror i underkant för HHF.

- Ungefär som ett sämre träningspass i lågt tempo, sa tillresta Hultsfredssupportrar bakom oss.

Trots det hade ett svårt sargat Mönsterås absolut ingenting att sätta emot gästande HHF i gårdagens match i handbollstrean.
Serieledarna vann med 31-19 (15-8) och tog därmed ytterligare ett kliv mot seriesegern och avancemang till division två.

Storskytten borta
- Inför matchen var vi ruskigt taggade, men kanske blev det lite problem med motivationen när vi kom hit och fick höra att de saknade flera tongivande spelare, säger HHF-tränaren Simon Råsbacken.

I Mönsterås, som inledde serien med fem raka segrar och var tippat i toppen, saknades bland annat storskytten Joel Fransson samt båda lagets målvakter. In mellan stolparna skickade man istället Mr Handboll i Mönsterås, tidigare spelaren och tränaren Kjell Aldorsson, 55 år. Som för övrigt är långt ifrån en van målvakt.

- För dåligt! Den där måste jag ju ta, garvar Kjell efter att ha släppt in ett av Eric Schultz visslande niometersskott i krysset.

- Imponerande. Han var verkligen inte alls dålig, berömmer Simon Råsbacken.

Läs mer i måndagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!