Hultsfred stormar mot serieseger

Ny storseger. Och ny bra insats. Hultsfreds HF visar verkligen klass och stormar mot avancemang. - Det är nog bara en riktig kollaps som kan stoppa oss, säger spelande tränaren Robin Löfstedt.

SEGERMASKINEN. Hultsfred ångar på som aldrig förr och har lekstuga i division 3. I lördagens bortamatch mot Hohultslätt gjorde nio olika spelare mål. Sasa Omcren (bilden) svarade för fem av dem. Arkivfoto: Micael Rundberg.

Handboll2016-02-01 08:35

Hultsfred vinner en handbollsmatch.

Har ni hört det tidigare denna säsong?

Jovars.

Borta mot tabellfyran Hohultslätt, farmarklubb till allsvenska Alstermo, prickade de in seger nummer elva av tolv möjliga.

4-4 efter tolv minuter. Sedan tryckte Hultsfred på turboknappen, ledde med 16-9 i paus och efter full tid var det förkrossande 33-18 i deras favör.

- Det var rätt stor skillnad, säger Robin Löfstedt.

På vilket sätt?
- Vi var större, starkare och tryckte på riktigt hårt. De kom aldrig så långt i sitt anfallsspel för vi hade ett högt och stark försvar som gjorde att vi åt upp dem ganska lätt. Jag vet inte vad de hade för lag, de har mönstrat betydligt bättre lag i år.

Målen: Robin Löftstedt fem, Sasa Omcren fem, Robin Löfstedt fem, Eric Schultz fyra, Albin Nilsson fyra, Christoffer Sundqvist fyra, Viktor Larsson två, Arvid Nilsson två och Adam Sundqvist två.