I sista minuten

Säsongens andra seger (33-26). Och det var heller aldrig något snack. - Vi ska bara vinna mot ett sånt här gäng, sa tränaren Johan Sörensen.

Mattias Karlsson signalerar för ett av sina sex mål i matchen mot MP som Hultsfred vann med 33-26. Segern var HHF:s andra för säsongen. Foto: Magnus Strömsten

Handboll2006-01-16 07:22

Hultsfred var inte piskat att vinna, men näst intill. En förlust mot Stockholmslaget Mattheuspojkarna (MP) hade gett HHF ett högst bekymmersamt läge inför fortsättningen.
Nu behövde hemmafansen, ledarna och spelarna aldrig vara särskilt oroliga.
Hultsfred var det klart bättre laget i det här jumbomötet. HHF var betydligt rörligare, snabbare och distinktare i avsluten. Faktum är att MP aldrig var i ledningen i den här matchen. Redan efter ett par minuter hade Hultsfred skaffat sig ett par måls överläge. Det greppet släppte laget aldrig, trots att det var darrigt ett par gånger, främst halvvägs in i den första halvleken. 13-6 blev raskt 15-13 och bara två bollars övervikt.