Inget kval för svagt Hultsfred

Säsongen är över för Hultsfreds HF. En usel andra halvlek mot Kalmar krossade kvaldrömmen. - Med det här spelet hade vi inte haft i ett kval att göra, suckade Eric Schultz efter att HHF förlorat med 32-25.

Hultsfred försökte med allt i den andra halvleken, men varken timeouten eller något annat kunde väcka laget.

Handboll2015-03-16 07:48

Det var upplagt för en dramatisk sista omgång i division tre. Hultsfred hade satt sig i förarsätet och behövde en poäng mot Kalmar för att säkra kvalplatsen.
HHF ledde också med 15-14 i halvtid efter en klart godkänd första halvlek. Detta efter en stark avslutning där hemmalaget gjorde 6-2 under de sista åtta minuterna.

Allt rasade
Det som hände efter paus lär Hultsfred vilja glömma snabbast möjligt.
- Allt rasade. Jag vet inte vad som hände, säger HHF-tränaren Stefan Andersson.
Hemmalaget startade halvleken bedrövligt och gjorde inte ett enda mål under de första tio minuterna. Istället gick Kalmar både ikapp och förbi till en 18-15-ledning.