KÄRLEKSFÖRKLARINGEN: Sasa firade med att fria - och Maria sa ja!

Firande och friande. Ja, glädjelördagen i Hagadals Sporthall i Hultsfred hade det mesta. För äntligen var dagen här. Dagen då Hultsfreds handbollsherrar skulle få fira den redan klara seriesegern i handbollstrean med hemmasupportrarna (356 stycken på plats i dag).

Foto:

Handboll2016-03-12 14:14


På planen gjorde laget sitt. Man krossade gästande Kalmar med 34-17 (17-8) och fick beröm av gästernas tränare, den gamle HHF-ikonen Johan Sörensen.

- En stor del av mitt hjärta finns i Hultsfred, så självklart gläds jag med dem. Om de kan bredda truppen lite och kanske få in ett par spetsspelare, så kommer de vara ett riktigt bra lag i tvåan nästa säsong, sa han.

I och med dagens seger gick HHF obesegrat genom hela serien - 18 raka matcher utan förlust och plus 188 i målskillnad. Tiomålsseger i snitt per match, med andra ord. Imponerande!

Noterbart också att samtliga utespelare i HHF gjorde mål i dag: Robin Löfstedt 8, Eric Schultz 7, Adam Sundqvist 5, Albert Johansson 3, Adrian Söderpalm 3, Christoffer Sundqvist 2, Sasa Omrcen 2, Christoffer Karlsson 2, Arvid Nilsson 1, Albin Nilsson 1.

Och visst firade hemmapubliken sina hjältar. Men det var en av dem som fick allra mest uppmärksamhet. För när två minuter återstod av matchen tog HHF time out. Linjebjässen Sasa Omrcen greppade speakerns mikrofon, gick ut på banan och bad en lätt chockad flickvän, Maria Olausson, komma ner från läktaren.

Sekunderna senare gick Sasa ner på knä, ställde frågan och inväntade svaret.

Ett ja senare fiskade han fram ringen, som låg invirad i en handduk, dagens största jubel bröt ut i Hagadal och inte ett öga var torrt.

En underbar avslutning på en vacker dag och en härlig säsong.

Grattis HHF! Grattis Sasa och Maria!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!