Mardrömmen fortsätter för HHF – har 13 raka förluster

Ny match och ny förlust för Hultsfreds HF. Kräftgången fortsätter i division två efter ett nederlag med 30–35 hemma mot HK eRPing.

HHF förlorade igen.

Handboll2024-01-20 19:35

Men HHF höll jämna steg med HK eRPing (jo, det är faktiskt rättstavat) och hemmalaget hade dessutom ledningen under flera tillfällen i den första halvleken, som dock slutade 21–20 till eRPing.

40 minuter in i matchen var det faktiskt likaläge 25–25 och matchen stod och vägde. Då ryckte för HHF:s del dessvärre eRPing iväg och vann till sist med 35–30. Hultsfreds HF föll därmed för 13:e gången under säsongen och står fortsatt kvar på noll inspelade poäng.

Värt att notera är att Axel Landholm gjorde imponerande 14 mål för HHF, nästan hälften av lagets mål alltså.

Mål, HHF: Axel Landholm 14, Gustav Föghner 6, Christoffer Sundqvist 4, Erik Örnros 2, Gustaf Örnros 2, Mahmed Abdi Ali, Oliver Pihl.