Tufft matchande för laget – så gick det i andra mötet

Nej. Det blev inget trendbrott för Hultsfreds HF i helgen. Trots två bra försök, mot Västerås och Enköping, så kammade HHF noll. Mot Enköping blev det förlust med åtta bollar (31–39).

HHF förlorade även helgens andra match, mot Enköping.

Handboll2023-11-26 13:47

Även under söndagen hängde Hultsfred med länge, hemma mot Enköping. Efter en bolls underläge i paus tog HHF ledningen med 21–20 ett par minuter in på den andra halvleken, men det hjälpte inte. Gästerna tog snabbt kommandot igen och var i förarsätet med ett par bollar innan det avgörande rycket kom knappa tio minuter före slutet. Enköping vann till sist med ganska stora siffror, 31–39.

Noterbart är att Axel Andersson-Landholm var i toppslag och satte tolv mål. Övriga mål: Adrian Söderpalm 4, Gustav Örnros 4, Erik Örnros 3, Oskar Andersson 3, Rasmus Hesselgård 2, Elias Andersson-Landholm, Gustav Föghner, Erik Hoffman.