Oväntat poängtapp mot jumbon

Löfstedt: "Sämsta matchen jag någonsin spelat."

Bottennapp. Hultsfreds HF misslyckades rejält när de bara fick oavgjort mot jumbon Rigel, som förlorat 18 raka seriematcher.

Handboll2015-11-23 06:39

SK Rigel hade 18 raka förluster. Mot Hultsfreds HF tog de en skrällpoäng. 20-20 fick spelande tränaren Robin Löfstedt att rasa.

- Det var den sämsta matchen jag har spelat någonsin, dundrar han.

I fjol var SK Rigel rena slagpåsen. De förlorade alla 14 matcher och hade en total målskillnad på minus 215 mål.
2015 har fortsatt på samma sätt med fyra förluster och 133 insläppta mål. Hultsfred trodde nog att de bara kunde åka dit och plocka femte raka segern.

Det blev en poäng, 20-20, för tabelltvåan.

- Vi var inte bra alls. Jag vet inte vad jag ska säga, det var väldigt dåligt. Det var den sämsta matchen jag har spelat någonsin. Om man bortser från Jesper Rüdiger, som visade inställning, var det inte en käft som var bra. Jag är missnöjd med mig själv också, säger Robin Löfstedt.

Hultsfred ledde i slutet av första halvlek med 10-7. Det kom aldrig något ryck och efter paus skiljde det aldrig mer än två bollar mellan lagen.