Robin Löfstedt ska göra målen

Hultsfreds HF har ett stort och tungt lag. Nyförvärvet Robin Löfstedt ändrar inte på det. Den kraftfulle vänsternian vet vad som krävs. - Vi ska spela hårt och tufft. Då kan vi knäcka motståndarna, säger han inför lördagens seriepremiär.

Robin Löfstedt har ett rappt skott och hoppas bidra med många mål för HHF den här säsongen. Foto: Magnus Strömsten

Robin Löfstedt har ett rappt skott och hoppas bidra med många mål för HHF den här säsongen. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Handboll2012-09-21 06:26


Dessvärre störs 21-årige Löfstedt av problem med ena knäet inför seriestarten. Antingen är det brosk som ligger i kläm eller så är meninsken skadad. Ett besök hos ortopeden om en månad ska ge svaret.
- Jag har ont när jag sträcker ut benet, men ska tejpa och köra på. Är menisken av tror jag att jag skiter i operation, är det bara brosk får jag göra en titthålsoperation och då tar det bara några veckor innan jag är tillbaka.
- Det känns ganska bra. Men efter 40-50 minuter blir det lite belastning.

Många stora spelare
21-årige Löfstedt ansluter närmast från seriekonkurrenten Kalmar. Ett helt annat typ av lag.
- I Kalmar gick det fortare i omställningsspelet och i andra- och tredjefas. Nu är det tidigt på säsongen, men vi måste ha mer fart i spelet hela tiden. Annars händer det inget.
HHF har många stora, starka och tuffa spelare. Simon Larsson, Sasa Omrcen, Eric Schultz och Dejan Milikic är inga lirare man flyttar på. Det har Löfstedt fått känna på själv.
- Hultsfred har alltid spelat tufft och hårt, nästan på gränsen till fult. Men det är roligt när det smäller på, säger han och fortsätter:
- Vi ska spela hårt och tufft. Det kan knäcka motståndarna. Men det är viktigt att vi trycker i rätt läge. De sista träningsmatcherna har varit jobbiga.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!