Simon är på väg tillbaka

Hultsfred HF har saknat lagkaptenen Simon Larsson under hela höstsäsongen -men nu är han på väg tillbaka i spel. - Jag siktar på att spela igen i februari, säger Simon Larsson.

Handboll2010-12-23 07:32

I somras slet Simon av korsbandet när han åkte vattenskidor. Ett dråpslag för både honom själv och HHF. Men skadan läker bra - och efter juluppehållet lär han vara tillbaka i spel.
- Jag har tränat de senaste veckorna, och det går bättre och bättre. Jag saknar ju tempo än så länge, men knät känns helt okej så länge jag kör med skydd. Man vågar inte trycka på riktigt än i upphoppen, säger Simon Larsson.

Comeback mot Växjö?
HHF drar igång vårsäsongen den 7 januari borta mot Hästö U i Karlskrona. Simon kanske kan vara med redan då, men mer realistiskt är att det blir spel i Smålandsderbyt mot Växjö den 6 februari.
- Vi ska till Thailand med familjen i januari och då missar jag januarimatcherna, men till Växjömatchen hoppas jag kunna vara tillbaka, säger Simon Larsson.
Simon har inte opererat knät, utan kört uppbyggnadsträning med sjukgymnastik ända sedan i slutet av sommaren - och nu känns knät stabilt igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!