Smakstart på säsongen för Sverige

De svenska handbollsherrarna fick på torsdagskvällen en smakstart på landslagssäsongen.

Sverige fick en drömstart på landslagssäsongen. Här firar Lucas Pellas ett av sina mål i 37–33-segern.

Handboll2022-10-13 20:57

Den första matchen i Euro Cup, borta mot Tyskland, slutade 37–33 till "Blågult".

Målbäst i Sverige blev Eric Johansson, som svarade för sex fullträffar.

Sverige och Tyskland följdes åt, målmässigt, i inledningen av den första halvleken innan Sverige kunde gå ifrån till en 19–16-ledning i paus. I den andra halvleken kopplade svenskarna ett allt hårdare grepp om matchen och ledde ett tag med åtta bollar – hemmanationen Tyskland kom dock tillbaka starkt, men Sverige lyckades hålla emot.

Härnäst ställs Sverige mot Danmark i Euro Cup. Den matchen spelas i Göteborg på söndag.