"Tomtar" dömde bort HHF

Hultsfred HF förlorade den viktiga bortamatchen mot Växjö med 32-27. Efter slutsignalen handlade allt om det elitseriemeriterade domarparet och HHF-tränaren Benny Ek var inte nådig i sitt omdöme. - Det var två tomtar som dömde, alla undrade vad de höll på med, dundrade Ek.

Handboll2011-02-07 07:35

Trots att HHF saknade flera viktiga spelare stod laget upp bra mot Växjö och ledde med 15-12 i paus. Med knappa tio minuter kvar av matchen var ställningen 22-22. Till slut blev det dock förlust med fem bollar och därmed ryckte Växjö ifrån Hultsfred i de nedre delarna av tabellen.
Men själva spelet var inte det som Benny Ek lade störst vikt vid efter matchen. Irritationen i Hultsfredslägret mot domarparet var, milt sagt, mycket stor.
- Jag är grymt besviken. Två elitseriedomare ska inte kunna göra en så här svag insats. Men vi visste vad som väntade, det var precis de här två skånetomtarna som dömde oss i Vinslöv förra året. Jag vet inte om vi hade orkat matchen ut oavsett, men nu fick vi inte ens vara med och göra upp om det, suckade Benny Ek.
- Ilskan riktas bara mot domarna efter en sån här match. Visst att några domslut kan bli fel ibland, men det här var helt otroligt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!