Uppdraget är slutfört – tränaren lämnar och flyttar hem

Uppdraget slutfört. – Vi hade som målsättning att klara oss kvar. Det klarade vi och det känns väldigt bra, säger avgående tränaren Kurt-Göran Limslätt.

Kurt-Göran Limslätt kommer inte att vara kvar som tränare i Hultsfreds HF nästa säsong. Efter 30 år i Nässjö flyttar han hem till Eskilstuna igen.

Kurt-Göran Limslätt kommer inte att vara kvar som tränare i Hultsfreds HF nästa säsong. Efter 30 år i Nässjö flyttar han hem till Eskilstuna igen.

Foto:

Handboll2017-03-27 09:50

Säsongen har varit som en berg- och dalbana. Efter en tung start med massor av skador på tongivande spelare och jobbiga uddamålsförluster, började HHF vinna och i lördags klarades nytt kontrakt. 

Det gläder inte minst rutinerade tränaren Kurt-Göran Limslätt.
– Det är fantastiskt roligt. Vi har strävat mot ett mål och killarna har jobbat otroligt hårt för det här. 
– Det finns en stark vilja i det här laget och spelarna ger aldrig upp. Tittar man på våra matcher den här säsongen så är det bara mot Ankaret och Trelleborg vi fick stryk i båda matcherna.

Men nu har Limslätt gjort sitt i HHF.
– Jag och min fru har bott i Nässjö i 30 år. Nu vill vi tillbaka till Eskilstuna. Vi har ett sommarställe där. 

Hur blir det med handbollen?
– Jag kommer att fortsätta. Jag vet inte i vilken klubb än.

Vad behöver HHF förbättra till nästa år?
– Vi pratade om det i bussen på väg hem. Det här var ett läroår. Det är väl så att truppen måste breddas på vissa positioner. Annars finns materialet för att ligga i toppen. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!