Det roligaste är nog att vi storsatsar regionalt i Öst Media där sportredaktionerna på Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten samarbetar och har bildat Sporten ÖM Syd.

Vi kommer exempelvis att kunna erbjuda er läsare ett större digitalt utbud med fler liverapporteringar och videoinslag från matcher och andra sporthändelser i vår region.

Det lokala är, som alltid, oerhört viktigt för oss. Vi vill skriva och rapportera om allt från elitverksamhet till ungdoms- och motionsnivå.

I vanlig ordning är vi otroligt tacksamma över er hjälp och era åsikter, så fortsätt gärna att bidra med det.

Jag vill veta vad ni vill läsa och se mer av. Jag vill veta vad ni tycker vi borde göra bättre. Jag vill veta vilka frågor ni tycker att vi ska ställa till vilka personer. Jag vill veta vad ni som inte är frekventa sportläsare vill ha för att bli intresserade. Hör av er med era åsikter till mig på malin.belfrage@ostmedia.se

Redan på fredagskvällen kommer vi att hårdbevaka den heta fotbollspremiären mellan Västerviks FF och Gullringens GoIF, varifrån vi kommer att filma, liverapportera och göra intervjuer bland mycket annat. Följ derbyt på vår sajt.

På lördagen fortsätter vi med tung bevakning på Vimmerby IF:s herrar och damer samt IFK Västervik.

Trots diverse snöflingor ute är sommarsäsongen äntligen här och vi hoppas att vår bevakning ska värma lika mycket som våra lokala motions- och idrottshändelser.