Här är Erik Ståhlgrens nya klubb

Det stod mellan Högsby och Gullringen. Till slut föll valet på de sistnämnda för Erik Ståhlgren. "Det kändes bra direkt", säger han.

Erik Ståhlgren är klar för Gullringen.

Erik Ståhlgren är klar för Gullringen.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-12-14 15:26

Yttermittfältaren Erik Ståhlgren är alltså klar för Gullringens GoIF i division fyra. Han har tränat med laget under en längre period men även haft andra alternativ, där Högsby IK var det hetaste utöver Gullringen. 
– Det är skitkul att det är klart. Gullringen bjöd in mig till provträningar och det kändes bra direkt med både ledare och spelatruppen. Stämningen runt klubben känns också riktigt bra, säger Erik Ståhlgren.

Ståhlgren har spelat i Högsby under de två senaste säsongerna, men nu är alltså det äventyret över.
– Jag ville ha mer speltid och kände att jag fick för lite i Högsby. De var jätteintresserade av att jag skulle fortsätta men nu var det dags att testa något annat, förklarar han. 

I veckan dök plötsligt ett nytt alternativ upp: Vimmerby IF. Men då hade han redan bestämt sig för Gullringen. 
– Vimmerby hörde av sig i onsdags och sa att jag var en intressant spelare för dem. Det blev för sent eftersom jag var styrd av frimånaden och redan hade kommit överens med Gullringen. 

Patrik Wärnehall, med i sportgruppen i Gullringens GoIF, är nöjd med nyförvärvet.
– Han har erfarenhet från division tre och har tränat på bra i två år med en stark trupp, så det är jättebra för oss. Erik är en kantspelare som vi saknat lite av, säger Wärnehall.

Martin Johansson, Anton Ljungberg och Ted Åström Åberg är tre spelare som också ryktats intensivt till Gullringen.
– Inget är klart med dem än, de ska ta ett beslut snart, säger Wärnehall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!