Målvakt

Gustaf Johansson, Vimmerby:Släppte in två mål borta mot Eneby, men båda kom på straffar. Gustaf har axlat Nic Rydholms mantel på ett bra sätt. Gjorde många räddningar och ingripanden mot Norrköpingslaget i helgen.

Backar

Daniel Skoog, Målilla:Daniel är oerhört viktig för sitt Målilla. Driver på sitt lag och är nyttig i vilken position han än spelar. Gjorde målet mot Lojal – och var ytterst nära att bli poängräddare i slutet.

Markus Ahl, Vimmerby: Kaptenen var tillbaka i VIF – och var suverän mot Eneby. Sprang kopiöst mycket och dirigerade sina lagkamrater på ett föredömligt sätt. Alltid med en positiv ton.

Elias Hallingfors, Södra Vi: Ung back som är viktig för Södra Vi. När SVIF fixade en stark pinne borta mot Stjärnan, så var Elias en av lagets bästa spelare. Har potential för att spela högre upp.

Mittfältare:

Armend Mahmutaj, Lojal:En fröjd att skåda på fotbollsplanen när han är på spelhumör. Armend är en härlig tekniker och dribbler. Mot Målilla var han mycket bra och gjorde också ett fint mål.

Sebastian Lindström, Hägerstad:Kindalaget har inlett säsongen starkt – och tog en klar och skön derbyseger mot Slätmon i helgen. Lindström låg bakom flera av målen i 7-0-vinsten, många av dem efter delikata framspelningar.

Viktor Nyström, Storebro: Har varit mycket bra i sin comeback inom fotbollen. 18-åringen blev målskytt när SIF tog säsongens första seger, mot det tippade topplaget Timmernabben. Viktor jobbar hårt och är svårfångad för motståndarna.

Marcus Karlsson, Hägerstad: "Macke" är inte bara en suverän innebandyspelare, utan även en mycket bra fotbollsspelare. Det visar han gång på gång i sin nya klubb, Hägerstad. Inledde derbyt mot Slätmon med att göra både 1–0 och 2–0.

Anfallare:

Tom Nilsson, Hjorted/Totebo: H/T har fått upp ångan ordentligt i division sex. Vann kommunderbyt mot Hammarsgärde med uddamålet. Tom Nilsson gjorde två av målen för Hjorted/Totebo – och han är en viktig kugge i laget.

Ilias Fayaz, Djursdala: DSK låg under med 1–3 i paus mot Fårbo och lyckades sedan vända till seger med 6–3. Unge inhopparen Ilias Fayaz gjorde en mycket stark insats och satte både 3–3 och 4–3. Ilias är snabb och teknisk.

Deart Agushi, VSGF/JAIK: Virserum/Järnforsen har inlett säsongen bra, men hade det jobbigt mot Farstorp och föll klart. Unge talangen Deart Agushi svarade dock för ett starkt inhopp och var lagets främste spelare.