Målvakt:
Andreas Brodin, Djursdala SK: DSK-målvakten har varit mycket bra i två raka matcher nu och hjälpte sitt DSK ta en seger mot Målilla senast.

Backar:
Oskar Eriksson, IFK Tuna: Eriksson var en av få som höjde sig över mängden när Tuna besegrade jumbon Hultsfred. En bolltrygg spelare som har en känslig högerfot och som kan användas på flera olika positioner.

Ilhan Jejna, SK Lojal: Har varit en av Lojals allra viktigaste spelare under säsongen och när han har varit borta har det märkts.Har spelat på alla möjliga positioner för Lojal i år. Nu var han med i 5-1-segern mot Fågelfors och stod för ett hattrick. Segern innebar att Lojal nu i princip har säkrat kontraktet i division fem. 

Artikelbild

| IFK Tuna gjorde en svag insats mot Hultsfred. Oskar Eriksson var en av få som stack ut och som levererade.

Gasmend Gelici, BK Boston: En slitvarg på kanten som krigar både i defensiven och offensiven. I fredagens seriefinal mot AIS gjorde han ett drömmål med ett skott långt utifrån som seglade över målvakten.

Mittfältare:
Christoffer Hedman, Hägerstad IF: Hedman var en av HIF:s bästa spelare i 9-2-segern mot KFUM Trix. En stabil lirare.

Adam Edström, Ankarsrums IS: En bollskicklig spelfördelare som visade stor kvalitet i sitt Ankarsrum och som är en viktig kugge för topplaget, som fortfarande har chans på seriesegern.

Robin Hammar, Södra Vi: Hammar var SVIF:s bästa spelare när man besegrade Storebro med 3-2 på bortaplan i en mycket jämn match. SVIF har kommandot i kampen om kvalplatserna till division fyra, men ett misstag kan bli kostsamt. Det är bara en poäng ned till Timmernabben på fjärde plats.

Martin Gunnarsson, Frödinge/Brantestad SK: Gunnarsson gjorde båda målen för FBSK när man besegrade topplaget Hjorted/Totebo på bortaplan.

Anfallare:
Emil Samuelsson, Horn/Hycklinge IF: Gjorde det första målet för sitt lag mot Ankarsrum på en mycket fin frispark och var ständigt ett hot. Horn/Hycklinge spelade oavgjort (1-1) mot AIS men tilldömdes en 3-0-förlust i efterhand då man använt sig av två avstängda spelare i laget.

Sebastian Lindström, Hägerstad IF: Leder skytteligan i HIF:s division sex-serie och pangade in tre nya mål när man besegrade KFUM Trix på hemmaplan.

Simon Sandholm, Vimmerby IF: Var tillbaka från avstängning och gjorde mål för VIF när man föll borta mot Sleipner med 3-1. Ersatte den avstängde Rickard Thuresson på ett bra sätt och är alltid farlig med sin fart och hunger att göra mål.