Här rumlar IFK-ordföranden loss

Här dansar Peter Hunt, 67, loss med släkten. Iklädda tröjor med IFK-ordförandens numer klassiska "It´s time to get remble"-citat har videon snabbt blivit en snackis.

30 juli 2019 12:00

Det var i samband med hemmapremiären mot AIK (0–0) som Peter Hunt fick feeling.

"Pekings" ordförande, som fyller 67 år idag tisdag, greppade micken och sökte sig bort mot den stora AIK-klacken för att piska upp stämningen ytterligare.

Resultatet?

Sådär.

"It´s time to get remble" sa Hunt som även gjorde sitt bästa för att elda på en fullmatad Curva Nordahl innan avspark.

– Jag blev ombedd av vår matchorganisation att säga någonting inför match ute på planen. Då tänkte jag, vad fasen, att se någon gråhårig fotbollsbyråkrat som står där och säger en massa tomma ord som ingen lyssnar på ändå. Så jag tänkte jag vrider till det lite grann, sa Peter Hunt till FotbollDirekt efteråt.

Och sa även i samma intervju:

– Vissa tyckte visst det var väldigt töntigt, andra tyckte det var kul. Jag kände bara att jag ville göra något annorlunda. Sedan vad det blir för reaktioner, det är inget jag lägger någon stor vikt vid. Det var bara en kul grej.

"It´s time to get remble"-citatet tog rejält med spinn och det har tryckts upp både tygväskor och tröjor med IFK-basens ord.

Nu tar han och släkten det ett steg till.

I en video som lagts ut på Facebook, dansar Peter Hunt och släkten loss i svarta och vita tröjor med "It´s time to get remble"-tryck på bröstet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung