GLÄDJEGNÄGGET: ATG lanserar app för live-spel

Nu lanseras en egen app för ATG Live till iPhone. Appen ger tillgång till bland annat livesändningar, spelbara startlistor, resultat och kontofunktioner.

Björn Goop lotsar Your Highness till seger i Olympiatravet 2016.

Björn Goop lotsar Your Highness till seger i Olympiatravet 2016.

Foto: Scanpix

Hästsport2016-05-17 08:24

– Vi vill erbjuda Sveriges mest engagerande mötesplats för spel, och en lika häftig spelupplevelse. Nu är det alltså smidigt att följa våra livesändningar - oavsett vilken plattform du använder. En förbättrad användarupplevelse i mobiler och surfplattor har funnits i våra planer ända sedan vi började utveckla nya atg.se, säger Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG, i ett pressmeddelande.

ATG Live-appen är i första hand anpassad för att följa ATGs livesändningar och spel på Vinnare, Plats, Tvilling, Trio och Komb.

– Poängen med appen är att göra spelet på mobiler och surfplattor snabbare och mer direkt, framförallt enloppsspel. Spelaren kommer direkt in till startlistan för nästa lopp och livesändningen kan spelas upp samtidigt som man tittar igenom startlistan, fortsätter Tellander.

För Android-enheter dröjer lanseringen ytterligare en tid men när det blir aktuellt distribueras appen direkt från ATG och finns på atg.se.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!