Lyckad tävling för Sandra Fransson

Sandra Fransson åkte till Göteborg för att tävla i Gothenburg Summer Tour under den gångna veckan. När tävlingen var slut var hon väldigt nöjd över prestationen. – Det har gått väldigt bra, säger Fransson.

Sandra Fransson var nöjd efter helgens tävling i Göteborg.

Sandra Fransson var nöjd efter helgens tävling i Göteborg.

Foto:

Hästsport2017-06-26 16:16

Sandra Fransson åkte till hästtävlingen i Göteborg i god form och i hopp om bra placeringar. Tävlingen arrangerades på Åby Hästsportarena på innerplanen av travbanan.

Delad vinst

Sandra var med och tävlade i två omgångar. I den första omgången tävlade Sandra med de två femåriga hästarna Tiger Rose och Brady Cloud i femårs-touren mot andra femåringar. Totalt var det 75 starter i den touren. Efter tre dagar var endast tre hästar som hoppade felfritt, två av dem var Sandras. I och med det blev det delad seger för Vimmerby-ryttaren.

– Det kunde inte gått bättre så det känns väldigt bra. Formen var verkligen där, menar Fransson.

Sandra hoppade även med sjuåriga Aeyla i sjuårsklasserna där det blev det en fin femteplats.

Till den andra omgången bytte Sandra de femåriga hästarna mot sexåriga. Bland annat hoppade hon med Charouet som gjorde sin debut på 1,45 meter. Det blev ett nedslag på sista hindret men Sandra var ändå belåten:

– Det känns som en häst jag kommer fortsätta rida på. De andra sexåringarna Cantoto och Hongstar gjorde några felfria rundor så jag är jättenöjd.

Nu blir det att ladda upp för Falsterbo Horse Show för Sandra Franssons del som går av stapeln 8-16 juli.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!