Sandra Fransson kvalade in fem hästar till Falsterbo Horse Show

Framgångarna fortsätter för Sandra Fransson, Vimmerbyortens Ryttarförening. Under Norrköping International Horse Show kvalade Sandra i helgen in fyra hästar till Falsterbo Horse Shows hoppningar, som avgörs 12-13 juli

Sandra Fransson och Aelya blev tvåa i lördagens 1,40-hoppning. Dessutom lyckades Vimmerbyryttarinnan kvala in totalt fem hästar till Falsterbo Horse Show. Foto: Privat

Sandra Fransson och Aelya blev tvåa i lördagens 1,40-hoppning. Dessutom lyckades Vimmerbyryttarinnan kvala in totalt fem hästar till Falsterbo Horse Show. Foto: Privat

Foto:

Hästsport2017-05-30 10:05

Norrköping International Horse Show är ett av Sveriges största utomhusevenemang inom hästsporten, där en stor del av den svenska eliten finns på plats.

Tävlingen har pågått under två veckor och avslutades med finaler i helgen.
För Sandra Fransson från Vimmerby blev tävlingen en stor succé. Totalt kvalade hon in fem hästar till Falsterbo, varav fyra stycken under finalhelgen.

– Förra helgen kvalade jag in en av mina femåringar. Den här helgen hade jag med fyra av mina äldre hästar och de kvalade in till Falsterbo allihop, säger en glad Sandra Fransson.

Med sjuåriga Aeyla har Sandra sedan tidigare nått många och stora framgångar. Helgens finaler i Norrköping var inget undantag. Ekipaget slutade tvåa i lördagens 1,40-hoppningar och åtta i söndagens final, där tävlingarna enda nedslag kom för Sandra – samtliga hästar inräknade.
– Jag tar verkligen med mig alla felfria ritter och att det gick så bra med Aeyla. Det känns som att jag har nått en högre lägstanivå och ser de här tävlingarna som ett stort steg i min egen utveckling. Jag värderar det väldigt högt, säger Sandra.

Fram till Falsterbo Horse Show, som givetvis är en av säsongens absoluta höjdpunkter, väntar nu några mindre tävlingar och träning – i massor.
– Jag har några hästar som har hamnat lite efter på grund av skador, som jag hoppas en del på och ska försöka kvala dit. Sedan har jag några ännu yngre hästar som jag ska börja matcha och träna, så det är fullt upp, skrattar Sandra Fransson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!