5-4 för Vimmerby mot Nässjö IBF

Det blev uddamålsseger för bortalaget Vimmerby i matchen mot Nässjö IBF i Nässjö Sporthall.

Nässjö IBF förlorade mot Vimmerby IBK

Innebandy2023-11-19 15:37

Laget vann söndagens match i division 2 Småland norra dam i innebandy med 5-4 (2-2, 2-1, 1-1).

Segern var Vimmerbys fjärde på de senaste fem matcherna.

Nässjö IBF tog ledningen efter fem minuters spel, genom Julia Edman framspelad av Matilda Stenström.

Vimmerby kvitterade till 1-1 efter 6.34, genom Nelly Widéen på pass av Emma Sjökvist.

Nässjö IBF tog ledningen på nytt efter 11.42, när Stina Engman fick träff på pass av Ebba Stenhag.

Vimmerby kvitterade till 2-2 efter 15.55, när Emmy Karlsson slog till.

Vimmerby tog ledningen med 2-3 genom Sofia Söderlund efter 8.10 i andra perioden.

Nässjö IBF kvitterade till 3-3 genom Matilda Stenström efter 9.19 av perioden.

Efter 14.20 gjorde Vimmerby 3-4 genom Minea Snickars. Vimmerby gjorde 3-5 genom Wilma Edgren efter 8.09 i tredje perioden.

Nässjö IBF reducerade dock till 4-5 genom Julia Edman när bara tre minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Nässjö IBF:s Julia Edman stod för två mål och ett assist.

Det här betyder att Vimmerby ligger på fjärde plats i tabellen, och Nässjö IBF är på åttonde plats.

I nästa omgång har Vimmerby Gnosjö hemma i Vimmerby Idrottshall, lördag 25 november 15.00.