Antvarden säkrade seriesegern: "Vi väntar med den riktiga festen"

Grattis, IBF Antvarden! Nu är seriesegern i hamn. Till hösten väntar spel i division två. - Det är en härlig känsla. Vi har gjort en fantastiskt bra säsong, säger tränaren Christian Nilsson.

Överumslaget Antvarden har stått för en fantastisk säsong och säkrade seriesegern i går kväll. Foto: Privat

Överumslaget Antvarden har stått för en fantastisk säsong och säkrade seriesegern i går kväll. Foto: Privat

Foto:

Innebandy2017-02-18 06:30

Strax före klockan 21:30 i går kväll bröt det stora segerjublet ut. Då hade Antvarden bortabesegrat Rimforsa IF:s U-lag med förkrossade 26-8.

– Det känns jättebra. Killarna har precis öppnat en champagneflaska och det är bra drag i omklädningsrummet. Men vi väntar med den riktiga festen tills imorgon (läs ikväll), säger Christian Nilsson

Ni har radat upp storsegrar under hela säsongen. Vad är din förklaring till succén?

– Inför säsongen fick vi in mycket spets i form av Peter Hirschman och Christian Klintorph. De har förstås betytt mycket. Utöver sina poäng har de tillfört en trygghet och glädje i laget. Hela laget har blivit bättre.

Rimforsa bjöd på hyfsat hårt motstånd i en period. Efter 20 minuter var ställningen "bara" 4-2 till Antvarden. Sedan dominerade Överumslaget fullständigt. Allra hetast var Christian Klintorph som gjorde makalösa elva mål.

– Han var extremt effektiv. Det var helt galet, säger Christian Nilsson.

Mål, Rimforsa: Daniel Karlsson 3, Arvid Borell 2, Mika Marjeta, Emil Törnberg och Simon Sverre,

Mål, Antvarden: Christian Klintorph 11, Peter Hirschman 3, Magnus Karlsson 3, Martin Eriksson 3, Tim Ekberg 3, Christian Eriksson 2 och Philip Hirschman 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!