Astbrant vann i Schweiz

Johan Astbrant har gjort sina första internationella framträdanden på innebandyplanen. Det skedde när FC Helsingborg spelade en cup i Schweiz som de också tog hem totalsegern i. - Det gick väldigt bra både för mig och laget, säger Astbrant.

Johan Astbrant vann en turnering i Schweiz med Helsingborg.

Johan Astbrant vann en turnering i Schweiz med Helsingborg.

Foto:

Innebandy2007-08-31 06:27

I somras lämnade Johan Astbrant Vimmerby IBK för spel i elitserien med FC Helsinborg. Förra gången han tog steget upp i högsta divisionen återvände han från Jönköping efter bara några månader. Den här gången ser han dock ut att bli kvar längre.
- Visst hade jag lite hemlängtan i början. Det är aldrig lätt att komma till en ny klubb. Nu har jag lärt känna alla i laget väl och även hunnit visa vad jag går för på planen. Därför trivs jag väldigt bra, säger Johan.
Helsinborg som stad är också något som Johan fastnat för väldigt snabbt.
- Det är som natt och dag jämfört med Vimmerby. Här finns det alltid något att göra. Hade bara några av polarna hemifrån Vimmerby bott här också hade allt varit perfekt, säger Johan som har en lägenhet någon kilometer från Idrottens Hus där FCH spelar och tränar.
- Idrottshallen ligger granne med Olympia. Jag har varit och tittat på några allsvenska matcher. En sådan sak att man kan ta en promenad bort till arenan och få se "Henke" lira är ju ganska stort.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!