Bara en poäng för VIBK i bottenmötet

Division tre-jumbon Vimmerby IBK B fick med sig en poäng från mötet med Ariel på hemmaplan. Slutresultatet skrevs till 6–6.

Det blev 6–6 mellan VIBK B och Ariel.

Innebandy2020-01-20 14:09

Söndagens bottenmöte mellan Vimmerby IBK B och IF Ariel blev en jämn och spännande tillställning. VIBK hade ledningen med 3–1 efter den första perioden och med 4–2 efter den andra, men gästande Ariel stod för en stark tredjeperiod. VIBK gick visserligen upp till 5–3 i inledningen av den sista perioden, men Ariel vände till 6–5 med fem minuter kvar, innan VIBK fick in en kvittering två minuter senare. Det blev inga fler mål och matchen slutade 6–6.

VIBK är kvar på sistaplats i serien medan Ariel är tia.

Poängen VIBK: Samuel Gustavsson (1+1), Sebastian Elmér (0+2), Isak Johansson (1+0), Oskar Snickars (0+2), Mattias Zeilon (3+0), Viktorn Nilsson (1+0).