BETYGEN: Här är spelarna som var bäst när VIBK vann

Vimmerby IBK tog säsongens första seger när man lyckades vinna hemma mot Craftstaden från Oskarshamn (11–7). Här är spelarna som vi tyckte var bäst i hemmalaget.

Derbyt mellan Vimmerby och Craftstaden blev en spännande drabbning.

Innebandy2021-11-02 21:27

3 stjärnor: Jonatan Green

VIBK:s poängkung var aktiv den här kvällen. Bjöd på mål, assist och en hel del annat. Var pådrivande när laget låg under i den första och i den andra perioden. Hans hattrick såg till att VIBK kom tillbaka i matchen. Kunde gjort ännu fler mål med lite flyt.

2 stjärnor: Patrik Karlsson

Vimmerby gjorde ett målvaktsbyte i ställningen 0–3 i den första perioden. Patrik "Bobby" Karlsson kom in och skänkte en trygghet och ett lugn som laget var i stort behov av i det läget. Stod för flera fina räddningar när Craftstaden anföll och släppte bara in fyra mål.

1 stjärna: Kevin Rosén

En kanoninsats av Rosén. Slet hårt och visade energi under matchen. Fick kröna sin insats med två fina mål – och två viktiga sådana. Först satte han 3–4 när VIBK höjde tempot i den andra perioden. Sedan gjorde han också ett viktigt 6–4-mål. Var bra i spelet överlag.