Blekt VIBK blev utan poäng

Jonas Friberg varnade för bottenlaget Värnamo inför söndagens bortamatch. Det gjorde Vimmerbytränaren rätt i. Spelarna verkade däremot inte ha tagit varningen på allvar och VIBK fick vända hem med en 11-6-förlust i bagaget. - Det var riktigt dåligt. Vi gjorde inte alls det vi hade pratat om, suckar Jonas Friberg.

Alexander Pettersson gjorde ett mål och ett assist när VIBK föll mot Värnamo borta.

Innebandy2014-12-08 07:46

Vimmerby behövde besegra Värnamo för att haka på i toppstriden i division två. Nu blev det inte så och VIBK tappade därmed viktig mark i tabellen. Nio poäng skiljer nu till ettan Barnarp och tvåan Örlogsstaden.
- Vi verkar ha ett syndrom där vi vinner varannan match. Då borde vi vinna nästa?, säger Jonas Friberg utan att för stunden låta särskilt övertygad.

Värnamo var hetare
Spelmässigt var matchen jämn och målmässigt var den det i två perioder. I den första tredjedelen turades lagen om att ha ledningen och när domaren blåste av lyste 3-3 på resultattavlan. Victor Wall gav sedan VIBK ledningen med 4-3 tidigt i den andra perioden. Värnamo vände dock tillbaka och gick upp till en 5-4-ledning innan perioden var över.