Blytung förlust för HHF igen

Hultsfred Handboll är inne i en bottenlös formsvacka. I går åkte de på fjärde raka förlusten - och blir alltmer cementerat i den absoluta botten. - Jag vet inte vad vi håller på med, sa HHF:s assisterande tränare Mattias Ingelsjö efter 26-32 mot Flottans IF.

Hultsfreds HF fick inkassera ytterligare en tung förlust efter en blek insats mot Flottan hemma.

Hultsfreds HF fick inkassera ytterligare en tung förlust efter en blek insats mot Flottan hemma.

Foto:

Innebandy2013-11-18 07:21


Hultsfred Handboll börjar mer och mer likna ett lag i fullständig kris.
I går - hemma mot Flottans IF - förlorade HHF för fjärde matchen i rad. Och för andra hemmamatchen på raken blev det genanta siffror mot beskedligt motstånd.
26-32 mot Flottans IF är allt annat än godkänt.
- Vad ska man säga? Vi faller igenom igen. Vi skiter på oss, ingen vill något och vi får verkligen inte till det, suckade assisterande tränaren Mattias Ingelsjö.

Bra inledning
Annars talade mycket för HHF inledningsvis. De kom till start med en stark startsjua, tog en klar ledning och satte försvarsspelet.
- Vi spelar riktigt bra bakåt. Alltså, vi gör en bra första. Vi har ett bra spel och jag tycker att vi borde ha haft ledningen med tre, fyra mål.
Ändå - trots att HHF hade 9-5 ett tag - var ställningen 13-13 i paus.
I andra kom den snart vedertagna HHF-genomklappningen. 17-15 förvandlades till 18-21.
Ingelsjö tog timeout men fick inte önskad effekt av den direkt. Istället drog Flottan ifrån till 25-20.
Efteråt var han besviken på val av försvarsspel i andra, då HHF beslutade sig för att punkta bort Flottans Armin Arifagic.
- Grabbarna ville punkta en kille som inte kan ta tio löpsteg. Jag förstod det inte, men om alla spelare vill det så får jag ju köpa det, sa Ingelsjö besviket.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!