Blytungt avbräck för VIBK

För ett par dagar sedan fick Jonatan Carlson mardrömsbeskedet. Knäproblemen tvingar honom till en långvarig rehabperiod. Nu är innebandysäsongen - och i värsta fall karriären - över. - Det känns för jäkligt. Och det är fel när en 19-åring ska behöva ha ont i hela kroppen, suckar Jonatan Carlson.

Innebandy2011-11-11 07:33

Att Jonatan Carlson har haft problem med sina knän tidigare är ingen nyhet. Menisken i ena knät är redan borta och inte heller i det andra knät finns det myckat kvar som kan liknas vid en menisk.
Nu har problemen blivit värre. Mycket värre.
- Det började när jag gick från fotbollen och in på det stumma golvet i idrottshallen. Jag hade även lite problem i somras när jag hade sprungit på asfalt, då fick jag vila i två veckor. Nu har jag dessutom problem med ljumskar, höfter och rygg, det har nog kommit på köpet, säger Jonatan Carlson.

Bygga upp muskler
Att vila i ett fåtal veckor är det inte tal om nu.
- Jag ska rehaba och styrketräna tills knäna är bättre. Som det är nu kan man säga att jag inte har någon stötdämpare kvar i dem så jag måste bygga upp musklerna rejält.
Något mer innebandyspel i Vimmerby IBK blir det inte. Åtminstone inte den här säsongen.
- Nej. Nu handlar det om att jag ska träna upp mig till fotbollen. Men det ska inte vara några problem, säger Jonatan Carlson, som kommer att fortsätta spela i Vimmerby IF även 2012.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!