Bottennapp för HM IS B hemma mot Nässjö B

HM IS B lyckades inte alls när man mötte Nässjö B hemma i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2022-03-11 21:36

Nässjö B vann med 20-2 (9-1, 5-0, 6-1).

Nässjö B tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.04 genom Casper Holgersson, och gick upp till 0-8 innan HM IS B svarade.

I periodpausen hade Nässjö B ledningen med 1-9. I andra perioden var Nässjö B starkast och gick från 1-9 till 1-14 genom mål av Malkus Säleby, Teodor Carlsson Holm, Casper Holgersson, Alexander Johansson och Ludwig Lönnberg. Det sista målet kom med 45 sekunder kvar av perioden. Och det var bara början. Nässjö B hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 1-15 innan HM IS B reducerade.

Därefter handlade dock allt om Nässjö B och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 2-20.

Casper Holgersson gjorde fyra mål för Nässjö B och totalt sex poäng, Alexander Johansson gjorde fyra mål, Ludwig Lönnberg stod för fyra poäng, varav tre mål, Lukas Persson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Isak Lundström hade tre assists.

Resultatet innebär att HM IS B ligger kvar på sjunde plats och Nässjö B på tredje plats i tabellen.

I sista matchen möter HM IS B Westervik B borta på lördag 19 mars 14.00.