Defensiv genomklappning när HM IS B föll mot Aneby SK

HM IS B hade en riktigt tung match hemma mot Aneby SK, och förlorade med hela 4-16 (2-7, 2-2, 0-7) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2022-02-04 22:12

Aneby SK hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.38 genom Isak Torstensson, och gick upp till 0-3. HM IS B kom tillbaka och reducerade.

Innan perioden var över hade Aneby SK dock ryckt åt sig ledningen med 2-7. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 4-9.

Aneby SK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 16-4. Målen i sista perioden gjordes av John Johannesson, Martin Johansson, Alexander Bauer, Victor Johansson, John Johannesson, Theo Jarl och Gustav Persson.

Aneby SK:s John Johannesson stod för fem poäng, varav tre mål, Martin Johansson gjorde ett mål och totalt tre poäng, Fo Le Van gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Anton Örfelth gjorde tre mål.

Resultatet innebär att HM IS B ligger kvar på åttonde plats och Aneby SK på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för HM IS B är Svala. Lagen möts fredag 25 februari 19.30 i Furulundshallen.