Elofsson öppnar för hemflytt

En tung säsong slutade med degradering för Jonas Elofssons Färjestadens IBK. Vilken klubbadress det blir nästa säsong är inte klart - kontraktet med Ölänningarna går ut - och moderklubben Vimmerby IBK vill gärna ha honom tillbaka.

Innebandy2011-04-13 06:34

- Jag har en dialog med Vimmerby, det har jag haft hela tiden sedan jag flyttade hit ner. Men visst funderar man på att flytta hem någon gång, men när är inte bestämt. Det är jobbet som styr det, säger Jonas Elofsson som bor i Kalmar.
Han har nyligen avslutat sin sjunde säsong med Färjestaden - och den slutade med att den tidigare superligaklubben åkte ur allsvenskan.
- Det var riktigt tungt, det mesta gick emot oss. Vi hade åtta-nio uddamålsförluster. Och sättet vi förlorade flera matcher på var helt sjukt, det var självmål, missade straffar i slutsekunderna och sådana saker, suckar Jonas Elofsson till vår tidning.
- Samtidigt kan det vara bra för Färjestaden att kliva ner en division och bygga upp laget igen. Innebandysnacket har försvunnit lite efter superligatiden. Det diskuteras även en ihopslagning med CL 98 i Kalmar, och det skulle nog kunna bli bra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!