Nöjd Svala-tränare – inte deppig efter förlusten

IBK Svalas damer förlorade med 3–9 borta mot Olofströms på söndagen. Men trots förlust var huvudtränare Jasmine Eneroth nöjd med kämparinsatsen från sitt lag. "Vi gör en bra match", säger Jasmine

IBK Svala förlorade mot Olofström.

IBK Svala förlorade mot Olofström.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2023-10-29 19:26

Förutsättningarna var inte de bästa för IBK Svala. Man hade flera borta inför matchen mot Olofström. Med tanke på det så gjorde Svaladamerna en gedigen insats med sitt hårda jobb ute på planen. 

Men inställningen räckte inte hela vägen till full pott. Mörlundalaget förlorade med 3–9. 

– Vi är nöjda med resultatet. Vi ger inte bort matchen och Olofström fick verkligen kämpa för det. Jag tycker vi håller ett bra tempo hela tiden trots att vi har så många borta. Vi jobbade verkligen för varandra, säger IBK Svalas huvudtränare Jasmine Eneroth 

Målskyttar för IBK Svala blev Wilda Front 2 och Lisen Hägg. Tvåmålsskytten Wilda Front är någon som Jasmine vill lyfta fram.

– Hon fick spela på en annan position och gör ett jäkla bra jobb. Två mål från hennes sida av de tre vi gjorde. Men jag vill också lyfta fram hela laget. Som i de tidigare matcherna så tycker jag att vi spelar som ett lag.

IBK Svalas damer har inlett comeback säsongen med tre raka förluster. Det är inte Jasmine överraskad av.

– Detta kommer bli en träningssäsong för oss då vi inte har spelat på några år. De andra lagen har spelat ihop sig och vi har inte haft de förutsättningarna. Det vi ska ta med oss är det hårda jobbet som vi levererar.

Svalas nästa match är den 4 november hemma mot FBC Ljungby

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!