Fjärde raka segern för HM IS

HM IS besegrade Bodafors på hemmaplan med 9-5 under fredagskvällen och har fått en perfekt inledning på seriespelet.

HM IS slog Bodafors med 9-5.

Innebandy2019-11-02 13:49

Tre segrar på de tre inledande seriematcherna. Det var HM IS facit inför fredagens hemmamatch mot Bodafors. Efter matchen förlängdes sviten för HM IS, tack vare seger med 9–5.

Alexander Larsson gav hemmalaget HM IS ledningen i den andra minuten, men Bodafors vände till 2–1 innan första periodens slut. Då höjde sig HM IS och gjorde tre raka mål i den andra perioden och gick upp till 4–2. I den sista perioden kom Bodafors ikapp lite grann, men lyckades inte nå hela vägen utan HM IS höll undan och vann till slut med 9–5.

Målskyttar för HM IS var Alexander Larsson 3, Gustav Stejdahl, Erik Stejdahl, Emil Sjökvist, Robert Karlsson, Marcus Edgren 2.

HM IS leder division fyra med sina 12 poäng.