Förlust för både herrarna och damerna

Det blev dubbla hemmaförluster för IBK Svala-lagen under söndagen. Först föll herrarna med 12–9 och sedan damerna med 17–10.

IBK Svalas herrar föll mot S/W 2010. Damerna föll mot CL98IC.

Innebandy2019-11-24 17:38

Svalas herrar förlorade division fyra-matchen mot S/W 2010 IBK med 12–9. Svala var i ledning med 6–5 efter den andra perioden, men klarade inte av att hålla det under den sista perioden. Där vände bortalaget och Svala fick till slut se sig slagna med 12–9.

Målen Svala: Gustav Tegberger Karlsson, Henrik Svensson, Simon Ryden, Joakim Blomberg 2, Simon Elofsson 2, Henrik Pettersson och Simon Karlström.

Svala-damerna föll i sin tur mot CL98IC i division två. Svala var med i matchen inledningsvis men efter en kvart ryckte bortalaget och stod sedan som vinnare med 17–10.

Målen Svala: Lena Gugelmann 3, Emma Adolfsson, Tova Elofsson 2, Thea Karlsson, Lisa Hultgren 3.