Förlust för HM IS efter tapp i tredje perioden mot Malmbäck

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för HM IS borta mot Malmbäck i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Malmbäcks IF vann mot Hjältevad Mariannelunds IS

Innebandy2023-02-24 21:38

Hemmalaget Malmbäck avgjorde i tredje perioden, och vann med 10-7 (2-5, 3-0, 5-2).

- Första 20 minuterna är vi riktig bra sedan faller vi igenom och släpper in dem i matchen, tyckte HM IS:s tränare Robert Karlsson, efter matchen.

I första perioden var det HM IS som var starkast. Laget vann perioden med 2-5.

Malmbäck hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 5-5.

I tredje perioden var det i stället Malmbäck som hade kommandot. Laget vann perioden med 5-2 och matchen med 10-7.

Robert Karlsson gjorde tre mål för HM IS. Malmbäcks Jakob Malmqvist stod för tre poäng, varav två mål.

Malmbäck har tre segrar och två förluster och 59-36 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HM IS har fyra vinster och en förlust och 47-28 i målskillnad.

Det här betyder att Malmbäck ligger på femte plats i tabellen, och HM IS är på tredje plats.

I nästa omgång har HM IS Westervik B borta i Bökensved Sporthall, söndag 26 februari 15.00.