Förlust för HM IS efter tapp i tredje perioden mot Nässjö B

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för HM IS borta mot Nässjö B i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Nässjö IBF B vann mot Hjältevad Mariannelunds IS

Innebandy2023-03-19 15:07

Hemmalaget Nässjö B avgjorde i tredje perioden, och vann med 8-7 (3-1, 2-4, 3-2).

- En helt okej insats från vår sida, men vi fick inte in bollen i de avgörande lägena, kommenterade HM IS:s tränare Robert Karlsson.

I första perioden var det Nässjö B som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

I andra perioden var det i stället HM IS som hade greppet. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 5-5.

6.06 in i tredje perioden slog Marcus Edgren till på nytt och kvitterade för HM IS.

7.24 in i perioden nätade Nässjö B:s Teodor Carlsson Holm ännu en gång och gav laget ledningen för Nässjö B.

Efter 16.43 nätade Alexander Johansson på pass av Lukas Persson och ökade ledningen för Nässjö B.

Efter 17.07 slog Marcus Edgren till återigen framspelad av Gustav Stejdahl och reducerade åt HM IS. Mer än så blev det dock inte för HM IS.

Noterbart är att Marcus Edgren gjorde tre mål för HM IS. Dessutom att Nässjö B:s Teodor Carlsson Holm stod för tre poäng, varav två mål och Emil Blixt hade tre assists.

Serien är nu färdigspelad. Nässjö B slutar på tredje plats, och HM IS på femte plats.