Förlust på bortaplan för Virserum mot Ariel B

Virserum blev besegrade av Ariel B på bortaplan i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, där matchen på lördagen slutade 10-6 (1-0, 3-1, 6-5).

IF Ariel B vann mot Virserums SGF

Innebandy2023-12-02 16:21

- Plus till Albin i målet, kommenterade Virserums ledare Pierre Ringström.

Ariel B startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.23 slog Anton Segerhjelm till på pass av Josef Karlsson. Ariel B tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.17 genom Josef Karlsson, och gick upp till 3-0 innan Virserum svarade.

4-1 blev det till slut för Ariel B. Ariel B vann också tredje perioden 6-5 och matchen slutade 10-6.

Virserums Alexander Idemark stod för fyra poäng, varav två mål och Adam Karlberg gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Albin Rahm gjorde två mål och totalt tre poäng för Ariel B, Josef Karlsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Robin Berggren gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Ariel B:s nya tabellposition är femte plats, medan Virserum är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Virserum är Westervik B. Lagen möts lördag 16 december 13.30 i Bökensved Sporthall.