Formstarka Vimmerby B tog ännu en seger

Vimmerby B fortsätter starkt i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Vimmerby IBK B vann mot Malmbäcks IF

Innebandy2023-01-08 16:10

När laget mötte Malmbäck hemma i Vimmerby Idrottshall på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 10-9 (4-4, 3-2, 3-3). I och med detta har Vimmerby B fyra segrar i rad.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 4-4 och resultatet var 4-4 efter en perioders spel.

I andra perioden var det Vimmerby B som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 7-6.

Tredje perioden slutade 3-3 och Vimmerby B vann matchen med 10-9.

Vilgot Kronstrand gjorde fyra mål för Vimmerby B och spelade dessutom fram till tre mål, Axel Gustafsson stod för tre mål och ett assist och Samuel Gustavsson gjorde tre mål. Malmbäcks Jakob Malmqvist gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål, Jesper Löf gjorde ett mål och totalt tre poäng och Theo Jansson gjorde tre mål för.

Vimmerby B har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Malmbäck har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Vimmerby B:s tredje uddamålsseger den här säsongen.

Vimmerby B ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Malmbäck är på åttonde plats.

Vimmerby B tar sig an Nässjö B i nästa match borta söndag 15 januari 14.00.