Första segern!

Det var match i två perioder i premiären mellan Vimmerby IBK och Slätafly. Sedan ryckte VIBK och avgjorde seriepremiären på hemmaplan med fyra mål på åtta minuter. - Det var precis den start vi behövde, sa VIBK-tränaren Michael Elmér direkt efter matchen.

Jonas Jansson signalerar för sitt första mål för säsongen och Vimmerby IBK:s första seger. 8-2 slutade derbyt mot Slätafly.

Innebandy2006-09-29 22:28

Förra året vann Slätafly båda mötena mot VIBK.
Nu fick Vimmerby revansch direkt.
Och de fick en kanonstart på matchen. Redan efter drygt en minut hade de tagit ledningen med 1-0 och två av nyförvärven hade presenterat sig.
Peter Hirschman passade Niclas Nilsson som spelade vidare på ett tillslag till Joachim Jonsson som bara hade att lägga in bollen i öppet mål.
Mycket snyggt.
- Det var fint och det var riktigt skönt att få göra ett tidigt mål, tyckte nyförvärvet från Oskarshamn, Joachim Johansson.