Förstakedjan ska leverera

Motståndarna får se upp. Rimforsa IF har en sylvass förstakedja med tre potentiella poängkungar.

Innebandy2015-09-25 04:05


Tobias Claesson, Arvid Borell och Jonas Karlsson ska leda RIF i den rekordstarka division 2-serien.

- Vi har potential att komma på den övre halvan, säger trion inför kvällens seriepremiär mot Mjölby.


Många anser att årets division 2-serie är den bästa någonsin i Östergötlands innebandyhistoria. Förra säsongens topplag IBF Norrköping och Mjölby IBK lär få hård konkurrens av namnkunniga Linköping Legends och Linköping FBC, där det kryllar av unga talanger.

Och så har vi Rimforsa IF. Den här tiden på året är det alltid svårt att veta vilken klass RIF håller. Med tanke på alla fotbollsspelare i laget brukar det vara si och så med försäsongsträningen.

- Den här säsongen har vi ändå kört på ganska bra. Vi började träna i slutet av juli och har varit 15-16 spelare per träning. Framför allt är det bra drag på onsdagsträningarna, eftersom den träningstiden inte krockar med fotbollen, säger Rickard Krook, tränare i Rimforsa Innebandy.

Han gör sin andra säsong som huvudtränare. Sebastian Claesson är assisterande tränare och Viktor Sandborg har hand om föreningens utvecklingslag. Pierre Borell är materialförvaltare.

RIF:s trupp består av drygt 30 spelare. Det rutinerade gardet med Stefan Jonsson, Niklas Sandborg, Martin Ljungberg och Robert Ljungberg är viktiga.

Läs hela artikeln i fredagstidningen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!