Här är Alms besked till förväntansfulla VIBK-fans

Jesper Alm lyssnade på vad Vimmerby IBK hade att säga. Men det blir ingen återkomst. Han spelar vidare med Linköping i SSL, enligt klubbens hemsida.

Tack - men nej tack. Det är svaret som Jesper Alm ger till alla VIBK-fans. Han stannar i Linköping.

Tack - men nej tack. Det är svaret som Jesper Alm ger till alla VIBK-fans. Han stannar i Linköping.

Foto:

Innebandy2017-06-01 14:13

Den 22-årige zorrospecialisten stannar alltså kvar i Linköping – trots att Vimmerby försökte locka hem honom för ett par veckor sedan.

Han var med på VIBK:s testträning och fick höra om klubbens planer för framtiden.

Men han stannar kvar i Linköping.
– Det känns bara bra att det nu är klart att jag stannar i klubben och det känns som vi går mot en intressant säsong med ny tränare och ett nytt sätt att spela och tänka innebandy, säger Jesper Alm till klubbens hemsida.

Johan Astbrant, Linköpings manager, hoppas att Jesper tar det sista steget i år:
– Jeppe har med sin fantastiska fysik potential att klara av SSL spel på högsta nivå. Hans personlighet och träningskultur är precis enligt den modell vi jobbar efter. Vi har inte riktigt fått ut det vi önskat av Jeppe de senaste åren, men han har stundtals visat upp sina kvalitéer vilket vi nu vill locka fram ännu mer av. Fokus kommer att ligga på individuell utveckling och att få upp Jespers självförtroende ytterligare så han kan hjälpa oss i resan mot toppen, säger Johan Astbrant till LIBK:s hemsida. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!